май 29, 2023

Бременната Риана прати обожател в ареста (Мъжът се натискал да се жени за нея – Подробности)

На бременната Риана напоследък не ѝ върви особено

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bremennata-riana-prati-obozhatel-v-aresta-mazhat-se-natiskal-da-se-zheni-za-neya-podrobnosti/201496 Kliuki.net
Бременната Риана прати обожател в ареста (Мъжът се натискал да се жени за нея – Подробности)

След проблемите на партньора ѝ дойде ред и на неочаквани нападения от случайни мъже. Тя отново попадна в светлинките на прожекторите, тъй като явно не съвсем нормален мъж се изтипоса в дома ѝ, за да ѝ предложи брак. Макар и смешна, ситуацията е и доста стресираща. Охраната, естествено, реагирала светкавично и моментално се обадила в полицията. Ченгетата пристигнали и си свършили работата – отвели нахалника в управлението. Там го разпитали и явно принудени да го пуснат.

Въпреки че не е ясно дали Риана е била в дома си по това време, все пак за пореден път певицата прати човек в ареста. Непознатият вероятно е бил толкова влюбен, че не се е поколебал да пропътува стотици километри с ясна цел – да се ожени за нея. Така намерението му било ясно – да ѝ предложи брак. Е, и този път подобни набези спрямо певицата си получиха нужното.

Нахалникът бързо бил озаптен и вече би трябвало да си има обица на ухото. Бременността на изпълнителката засега преминава нормално и никак не ѝ е необходим допълнителен стрес. Разхождането на големия корем ще става все по-трудна задача и ако се ѝ налага да бяга от обожатели, определено няма да ѝ е лесно.

Източник: woman.bg