май 07, 2024

Бритни Спиърс къркала коктейли с майка си от 14-годишна, баща ѝ пък пращал гаджетата ѝ на кръвни тестове

Книгата на певицата обещава да разкрие неподозирани тайни

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/britni-spiars-karkala-kokteyli-s-mayka-si-ot-14-godishna-bashta-pak-prashtal-gadzhetata-na-kravni-testove/211562 Kliuki.net
Бритни Спиърс къркала коктейли с майка си от 14-годишна, баща ѝ пък пращал гаджетата ѝ на кръвни тестове

Според признанията на Бритни Спиърс тя не само е открила секса на крехките 14 години, но и още тогава е започнала да пие. В компанията на майка си тя опитала първите си коктейли, а сега описва този си период като един от най-хубавите в живота си. Така от ранна възраст русокоската май е била на „ти“ с пиячката, която впоследствие доста допринесе за разклатеното ѝ психично здраве и най-разнообразни пиянски (и не толкова) изцепки.

Разрухата на певицата доведе до така омразното ѝ попечителство от страна на баща ѝ. Джейми Спиърс години наред контролираше както личния живот на щерка си, така и нейните професионални изяви. Днес свободната вече Бритни открито възроптава срещу подобно „робство“, когато не е могла да избира по нормален начин дори гаджетата си.

Бащата бил толкова опиянен от идеята да я контролира, че дори пращал потенциалните ѝ партньори на кръвни тестове. Те трябвало да подписват и специални документи, в които декларират, че няма да разкриват подробности от отношенията си с нея. И ако поне откъм болести някои неща са ѝ били спестени, то колко разумен е подобен контрол, е друг въпрос. Разклатеното психично здраве на Спиърс наистина бе причина да я видим в доста неадекватни ситуации, а родителите ѝ са може би единствените, които са най-наясно със ситуацията у дома.

Източник: lupa.bg