май 07, 2024

Бритни Спиърс проговори за девствеността си: Направих го на 14! (Пикантни разкрития)

Книгата на певицата обещава да разбие доста митове около личния ѝ живот

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/britni-spiars-progovori-za-devstvenostta-si-napravih-go-na-14-pikantni-razkritiya/211366 Kliuki.net
Бритни Спиърс проговори за девствеността си: Направих го на 14! (Пикантни разкрития)

В началото на кариерата си тя упорито твърдеше, че е девствена и се пази единствено за бъдещия си съпруг. Дори по време на вземане-даването си с Джъстин Тимбърлейк темата за секса сякаш бе забулена в мистерия. След края на отношенията им той самият призна, че далеч не са били толкова целомъдрени, колкото се опитваха да се представят в публичното пространство.

Неочаквания признания на Бритни Спиърс към днешна дата обаче връщат лентата още по-назад. В биографичната си книга тя на уше разкрива, че се е разделила с девствеността си едва на 14-годишна възраст. Първият ѝ мъж бил приятел на по-големия ѝ брат на далеч по-сериозните 17 години. Така с няколко думи изпълнителката развенча мита за девственото си минало и наред с поредицата скандали в интимния си живот в последните години и сега прибави доза пикантност.

За капак преживяванията ѝ в книгата могат и да се приемат като пирон в ковчега на спрягания за първи Джъстин Тимбърлейк. Години след края на връзката им двамата все още остават като една от най-популярните двойки в бранша. Когато приключиха отношенията си, те не съумяха да запазят прилични отношения в медиите дори по въпроса за общите си сексуални преживявания.

Източник: blitz.bg