май 05, 2024

Бритни Спиърс върти ножове по гащи (Певицата изтрещя тотално – Видео)

С разклатено психично здраве май се подвизава русокоската

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/britni-spiars-varti-nozhove-po-gashti-pevicata-iztreshtya-totalno-video/209508 Kliuki.net
Бритни Спиърс върти ножове по гащи (Певицата изтрещя тотално – Видео)

Раздялата със Сам Асгари вероятно е успяла да пречупи и без това крехкото ѝ здравословно състояние. Повод за притеснение сред феновете ѝ даде най-актуалното ѝ видео в Инстаграм. В краткото клипче се вижда как Бритни Спиърс уверено размахва ножове в танц. По традиция тя е почти гола, т.е. само по бикини и разголена блузка. “Голите” ѝ клипове не са рядкост и именно по това мнозина решиха, че не е съвсем добре. Ножовете обаче буквално втрещиха аудиторията, като на всички направи впечатление, че ги размята доста изкусно.

Смята се, че слабостта ѝ към остриетата идва от периода, когато бе под попечителството на баща си. Именно те ѝ давали увереност, че контрилира живота си. За жалост обаче, въртенето на ножове по бельо не говори за кой знае какъв успех и лично щастие. По всяка вероятност Бритни има поредни сериозни проблеми с психичното здраве. Мнозинството се притеснява за състоянието ѝ, при това съвсем закономерно. Макар да се очакваше, че от тук насетне певицата ще върви само напред, клипът с ножовете всъщност е крачка назад. Панаирите със Сам Асгари може би са провокирали изненадващите ѝ появи в социалните мрежи, но доколко осъзнава сериозността на действията си, не е съвсем ясно.

Източник: lifestyle.bg