април 26, 2024

Бруклин Бекъм и Никола Пелц чукнаха една година от сватбата (Свекървата блесна със зверско подмазване – Снимки)

Една от най-популярните двойки в света отпразнува първата си годишнина от сватбата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bruklin-bekam-i-nikola-pelc-chuknaha-edna-godina-ot-svatbata-svekarvata-blesna-sas-zversko-podmazvane-snimki/202120 Kliuki.net
Бруклин Бекъм и Никола Пелц чукнаха една година от сватбата (Свекървата блесна със зверско подмазване – Снимки)

Бруклин Бекъм и Никола Пелц определено мътят водата на звездните си роднини. След като дори сватбата им мина със сътресения, година след нея пикантериите отново витаят във въздуха. Двамата чукнаха 12 месеца, откакто са официално женени, и по този повод дори свекървата кротна. Именно Виктория Бекъм побърза да се похвали в социалните мрежи, като за кадрите учудващо е гушнала снаха си. По снимките личи, че семейството се е събрало, за да отбележи годишнината, и ако не бяхме чували за търканията им, щяхме да мислим, че всичко изглежда прекрасно.

Бруклин позира с торта, отрупана със снимки, а около него са както жена му, така и родителите му. Никола Пелц пък се е наконтила с ултракъси панталонки и високи ботуши и сякаш краката ѝ стигат до небесата. Виктория и Дейвид Бекъм успяха да поздравят младите, а от кадрите се вижда, че партито е било по-скоро скромно, а не пищно и тържествено. Дали купонът е продължил и извън показаното, засега не се знае. В случая всички са облечени неглиже и по-скоро се наслаждават на компанията си у дома, отколкото да шумят и парадират с възможности. Е, и Виктория определено изглежда доволна, нали?