април 27, 2024

Чарлз III натресе на семейството си "християнски лечител" (Кралят втрещява с налудничави решения) – Подробности

Д-р Майкъл Диксън е поредната ябълка на раздора в кралския двор

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/charlz-iii-natrese-na-semeystvoto-si-hristiyanski-lechitel-kralyat-vtreshtyava-s-naludnichavi-resheniya-podrobnosti/214747 Kliuki.net
Чарлз III натресе на семейството си "християнски лечител" (Кралят втрещява с налудничави решения) – Подробности

Специалистът бе назначен за главен кралски лекар от Чарлз III. За съжаление обаче, решението на краля предизвика полярни реакции. Диксън не е гледан с добро око сред привържениците на традиционната медицина, тъй като одобрява някои недотам научни практики. Хомеопатията и алтернативната медицина явно са му слабост и доколко наистина методите му ще помогнат на семейството, ако се наложи, е спорна тема. На всичкото отгоре докторът подкрепя още една доста странна позиция. Той например смята, че хроничните заболявания могат да се третират с „християнско лечение“, каквото и да означава това.

Така синът на Елизабет за пореден път провокира разумната част от обществото и го подсети за още недотам разумни свои решения. Една от най-двусмислените му постъпки например бе продажбата на част от любимите коне на майка му. В продължение на целия си живот кралицата поддържаше хобито си и „колекцията“ ѝ от расови животни бе забележителна. За капак предстоящата Коледа ще бъде максимално провокативна за фамилията. Около трапезата за празниците ще се почерпят и роднините на Камила. Странното е, че информацията бързо набра скорост, докато за това дали Чарлз е поканил черната овца на семейството – Хари, дворът мълчи.

Източник: lifestyle.bg