май 02, 2024

Челен удар по Кейт Мидълтън! Чарлз и Камила искали да си смени името (Вижте защо)

Принц Хари открито нападна и доскорошната си съюзничка Кейт Мидълтън

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/chelen-udar-po-keyt-midaltan-charlz-i-kamila-iskali-da-si-smeni-imeto-vizhte-zashto/198852 Kliuki.net
Челен удар по Кейт Мидълтън! Чарлз и Камила искали да си смени името (Вижте защо)

Според информацията в скандалните му мемоари крал Чарлз и втората му жена настоявали Кейт Мидълтън буквално да смени името си. Именно жаждата на новата кралица консорт да бъде единствена и неповторима, я накарала да си поиска подобна промяна. Идеята била съпругата на принц Уилям да изписва името си с К, а не със C. Пълното ѝ име така или иначе е Cathrine на английски и повтарящото се C щяло да уеднакви инициалите ѝ с тези на Камила. А какво по-голямо зло за една натрапена на народа кралица от това да не разполага със “собствена” идентичност?

По-големият проблем обаче според по-малкия принц била реакцията на брат му Уилям. Когато Чарлз и Камила си позволили да заявят искането си, съпругът на Кейт деликатно запазил мълчание. Именно подобно затишие явно дава основание на всички да се съмняват в уж чистата му любов към Мидълтън. Реално Уилям не е защитил жена си от нападките на близките си, при положение и че директно се посяга към нещо свято – името на един човек. Признанията на Хари не оставиха неопетнена част в историята на семейството. Макар деликатната Кейт винаги да го е подкрепяла, за пореден път той успя да засегне и нея.

Източник: lifestyle.bg