май 03, 2024

Честито! Братът на Кейт Мидълтън дундурка бебе, тя му пробута количка втора употреба (Фото)

Докато сестра му живее живота си пред целия свят, Джеймс Мидълтън предпочита да не привлича погледите

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/chestito-bratat-na-keyt-midaltan-dundurka-bebe-tya-mu-probuta-kolichka-vtora-upotreba-foto/211646 Kliuki.net
Честито! Братът на Кейт Мидълтън дундурка бебе, тя му пробута количка втора употреба (Фото)

Така дори раждането на бебето му се разбра съвсем случайно. Бдителни папараци изловиха младия татко и жена му на разходка с новороденото. За бременността на Ализе също се знаеше малко. Едва през юли тази година Джеймс сподели публично, че двамата очакват първия си наследник. Не бе известно и дали бременеенето върви по план, но по всичко личи, че и раждането е минало благоприятно.

Случайният кадър на двойката с наследника породи редица въпроси. Не е ясно какъв е полът на бебето, нито дори как се казва. Родителите му пазят в тайна личния си живот предвид набезите на папараците покрай известната му сестра. Кейт Мидълтън от години живее в светлините на прожекторите и на практика ѝ цялото ѝ семейство е потърпевшо от това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Раждането на бебето пък явно е събудило у нея и познатите ни екологични нейни практики. Количката, с която се вози наследникът на Джеймс и Ализе, е същата като на принц Джордж. Предвид понякога наистина излишните разходи около всяко бебе може би и сега братът и сестрата са решили да се възползват от вековната традиция да ползват употребени вещи.

Източник: lifestyle.bg