декември 04, 2023

Циркът е пълен! Шакира паркира вещица на балкона си (Чучелото гледа към двора на свекървата – Фото)

Войната между Шакира и неверния ѝ бивш продължава с пълна сила

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/cirkat-e-palen-shakira-parkira-veshtica-na-balkona-si-chucheloto-gleda-kam-dvora-na-svekarvata-foto/199121 Kliuki.net
Циркът е пълен! Шакира паркира вещица на балкона си (Чучелото гледа към двора на свекървата – Фото)

След като певицата го направи на пух и прах в новата си песен, нападките не спират и в реалността. Пряк потърпевш от конфликта между доскорошните влюбени се оказа и майката на футболиста. Именно с пряк удар срещу нея Шакира реши да продължи битката. За целта войнствената изпълнителка е паркирала кукла вещица на терасата си. Говори се, че чучелото гледа към двора на свекървата.

Така не само с песента на снахата горката жена бе намесена в конфликта. Откровената гавра с вещицата буквално разсмя целия свят и вкара феновете в чудене – толкова изпаднала ли е Шакира, за да си позволява подобни неадекватни действия? Музикалното ѝ обръщение към Пике представи на всички драмата в отношенията им. Певицата го обвинява за всичките злини на света, но явно и на него му дойде до гуша от изцепките ѝ.

В отговор на знаменитите фрази от латинохита ексфутболистът подкара Renaut Twingo и дори подписа договор с Casio. Практически злостта на бившата му донесе множество сериозни дивиденти, както и развитие на поне два бизнеса. Да се надяваме, че и майка му ще съумее да поизвлече полза от вещицата! Шакира засега изгуби не само мъжа си, но и общественото уважение.

Източник: jenite.bg