април 23, 2024

Циркът трябва да гастролира! Брад Пит и Анджелина Джоли се скараха и за френското си имение (Актьорът с нова атака в съда)

Брад Пит и бившата му благоверна продължават с позорните си обвинения един към друг

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/cirkat-tryabva-da-gastrolira-brad-pit-i-andzhelina-dzholi-se-skaraha-i-za-frenskoto-si-imenie-aktyorat-s-nova-ataka-v-sada/203978 Kliuki.net
Циркът трябва да гастролира! Брад Пит и Анджелина Джоли се скараха и за френското си имение (Актьорът с нова атака в съда)

Повод за поредната им битка стана френското им имение Шато Миравал. Според актьора Анджелина Джоли не желае да му продаде дяла си от общата им собственост, тъй като ударно е решила да му отмъщава. Крачката назад обаче дошла, след като Пит се опитал да въздейства върху бившата си, или поне така твърди близък до семейството.

Целта на Брад била актрисата да си мълчи за насилието у дома и да не се стига до крайности в решението на съда за попечителството. Така общото им имение от място за семейно щастие се превърна в ябълка на раздора. Скандалите между двамата се въртят пред очите на целия свят и наред с непрестанните обвинения помежду си бившите влюбени ще трябва да се справят и с общата си собственост.

Шато Миравал е свидетел на много щастливи мигове на двойката и наследниците им. След като Анджелина Джоли обяви намеренията си за край, последваха редица удари под кръста и от двете страни. От любовта им не остана нищо, което да си заслужава да бъде опазено. Битката за попечителство се вихреше в съда наред с обвиненията за домашно насилие и проблем с алкохола от страна на Пит.

Източник: woman.bg