септември 29, 2023

Дъщеричката на принцеса Беатрис отпразнува две годинки, наконтиха я със сомбреро (Фото)

И кралската наследница може да се похвали с рожден ден на щерката

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dashterichkata-na-princesa-beatris-otpraznuva-dve-godinki-nakontiha-ya-sas-sombrero-foto-2/209135 Kliuki.net
Дъщеричката на принцеса Беатрис отпразнува две годинки, наконтиха я със сомбреро (Фото)

Малката Сиена смело навърши две годинки. Поводът бе отбелязан единствено от баща ѝ, който все пак е по-голям фен на социалните мрежи от жена си. Принцеса Беатрис не ги използва и затова кадри от нейно име в Мрежата трудно могат да бъдат открити. Едоардо Мапели Моци обаче често-често се появява в Инстаграм, поне с модерни архитектурни решения.

Празникът на дъщеричката му бе повод той да се похвали пред последователите си. Малката е накипрена в шарена рокличка, а на главата ѝ се ветролее сламена шапка. Приличният на мексиканско сомбреро аксесоар скрива напълно всичко от врата нагоре на детето. Лицето му и до ден-днешен остава непознато за аудиторията, тъй като родителите усърдно го крият. Двете годинки пък явно са добър повод все пак да покажат щерка си пред поданиците, макар и не съвсем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal. (@royal_family._12_)

Не е ясно дали гордите кралски особи са отбелязали подобаващо празника. Малките деца обикновено посрещат поредната си година с традиционен рожден ден с балони, торта, приказни герои и гости. Сиена е от знатен произход и вероятно също е имала своята минутка слава насред отбрани кралски наследници. И макар принцеса Беатрис да не афишира личния си живот, може би съпругът ѝ Едоардо ще се престраши да покаже кадри и от партито.

Източник: lifestyle.bg