април 28, 2024

Доди на Даяна почернил последните ѝ дни (Зависимостта му към дрогата ли уби принцесата?)

Сериалът “Короната” удобно пропуска някои скандални детайли

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dodi-na-dayana-pochernil-poslednite-dni-zavisimostta-mu-kam-drogata-li-ubi-princesata/214980 Kliuki.net
Доди на Даяна почернил последните ѝ дни (Зависимостта му към дрогата ли уби принцесата?)

Неочакваната връзка между Доди Ал-Файед и принцеса Даяна съвсем естествено заема място в продукцията, но пикантните подробности са усърдно спестени. Става дума за зависимостта на милиардера към кокаина и за всичките му неприятни изживявания, свързани с нея. Пол Коен, холивудски мениджър на таланти, се запознава с Доди през 1980-а година, затова и разполага с достатъчно сведения за това как преминава животът му.

По думите на Коен голямата любов на Ал-Файед са били наркотиците, в частност кокаинът. Жените и работата, която е имал сякаш между другото, са били просто случаен “интериор” в бляскавия му начин на живот. Партитата на арабския милиардер се славели с порядъчно количество от всякакви наркотици, а присъстващите обожавали да се черпят с поредната доза. Самият богаташ бил странно несексуален и макар жените и мъжете да го обожавали, практически той не се интересувал от секса.

Забежката му с принцеса Даяна изненадала голяма част от обкръжението му. Според разкритията на мениджъра под влияние на дрогата Доди страдал от интензивна параноя и непрестанно следял дали някой не върви след него. Ситуацията прераснала в страх да не бъде отвлечен, затова и се обзавел с бронирана кола. В деня на фаталния сблъсък пък може би наркотиците са изиграли решаваща роля – ако милиардерът се е страхувал за живота си, вероятно е подтикнал шофьора да увеличи значително скоростта.

Източник: lupa.bg