юни 30, 2024

Докато Роналдо бере ядове в Евро 2024! Джорджина Родригес изненада големия му син с подаръци и happy birthday парти (Снимки + Видео)

На фона на Евро 2024 Кристиано Роналдо-младши отпразнува рождения си ден

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dokato-ronaldo-bere-yadove-v-evro-2024-dzhordzhina-rodriges-iznenada-golemiya-mu-sin-s-podaraci-i-happy-birthday-parti-snimki-video/225695 Kliuki.net
Докато Роналдо бере ядове в Евро 2024! Джорджина Родригес изненада големия му син с подаръци и happy birthday парти (Снимки + Видео)

За целта Джорджина Родригес успя да спретне посрещнае с подаръци, както и парти насред голяма компания с деца. 14-годишният младеж буквално е одрал кожата на баща си от детските му години. Засега семейството не споделя повече кадри от празненството, но предвид отбора юнаци около масата, би трябвало и купонът да е бил грандиозен.

Роналдо, от своя страна, играе активно в Евро 2024 и според впечатленията дори на обикновения човек леко му е тръгнало на карък. Докато при други първенства, той успешно се разписваше с голове, този път явно не му се получават нещата. Каквато и да е причината за черната фаза, поне на семейния фронт ситуацията изглежда повече от добре.

Кристиано Роналдо-младши е родене на 17 юни 2010 г., като за появата му на бял свят заслугата е на неизвестна сурогатна майка. Така или иначе знаменитият му баща се грижи за него от самото му раждане. Нещата леко се промениха, след като в живота на нестандартното семейство влезе с гръм и трясък Джорджина Родригес.

Запознанството ѝ с Роналдо прилича на сантиментална любовна история, но към днешна дата е факт, че връзката им се развива със стабилни темпове. Отглеждат заедно отбор деца, две от които красавицата роди. Близнаците, родени също от сурогатна майка, имат за свой официален родител отново Джорджина.

Източник: Инстаграм