September 24, 2024

Дуйгу Саръшан зарадва пътниците в градския транспорт с гледката, разкриваща ултракъсата й рокля

Тя се раздели с Чаатай Улусой през миналата година

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/duygu-sarashan-zaradva-patnicite-v-gradskiya-transport-s-gledkata-razkrivashta-ultrakasata-y-roklya/226836 Kliuki.net
Дуйгу Саръшан зарадва пътниците в градския транспорт с гледката, разкриваща ултракъсата й рокля

Макар да се радва на световна популярност, турската актриса Дуйгу Саръшан не разполага със собствен автомобил и често се придвижва из Истанбул, използвайки градския транспорт. През миналата седмица, тя била изловена да пътува с автобус, пременена в изключително къса секси рокля. Тя била толкоз оскъдна откъм плат, че се налагало красавицата да криви краката си настрани, че да не й лъснат гащите.

Припомняме, че Дуйгу бе годеница на Чаатай Улусой, но двамата се разделиха в началото на миналата година. Причината за раздялата им е повече от банална изневяра – актьорът от „Кварталът на богатите“, „Огледален свят“, „Пътят на Емир“ и др., бе кръшнал от правия път с колежката Илкин Тюфекчи. След като официалната му приятелка научи за това прегрешение, го изрита от общия им дом и той впоследствие заживя при негов втори братовчед.

 

Дуйгу и Чаатай се залюбиха през есента на 2016 г. покрай работата им в сериала „Вътрешен човек“. Преди нея, годеница на Улусой, бе Серенай Саръкая – партньорката му от турския „Ориндж Каунти“.

Източник: Уикенд