май 01, 2024

Дженифър Лопес гушна 35 милиона за имението си, не ще такъв разкош (Видео)

Певицата окончателно се отърва от баровския си имот

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhenifar-lopes-gushna-35-miliona-za-imenieto-si-ne-shte-takav-razkosh-video/211643 Kliuki.net
Дженифър Лопес гушна 35 милиона за имението си, не ще такъв разкош (Видео)

За разкошното имение тя е прибрала повече от 34 милиона долара. Макар да бе пуснато на пазара даже за 42,5 млн., все пак Джей Ло явно е държала да приключи колкото се може по-бързо с него. Така тузарският имот в Бел Еър вече си има нов горд собственик.

То се простира на 8 акра и блести с лукс и разкош. Многобройните му удобства добре личат в рекламното видео, което се върти в Мрежата. Камъкът и дървото са акцентите в интериора му, а освен основните помещения си има и отделна къща за гости. Вместо да посреща приятели обаче, тя много често се превръща в лична фитнес зала. Друга вила за гости с голям двор също е възможност за потенциалните нощуващи тук.

Всички в имението могат да се възползват от амфитеатър с цели 100 места, езеро с частен пясъчен плаж в комплект с душ на открито. Кухнята също е величествена – разполага се на две нива, при това с отделно място за закуска и за официални срещи. Така към днешна дата Дженифър Лопес остава без луксозната си придобивка. Е, с 34 милиона долара по-богата, разбира се.

Източник: life.dir.bg