април 20, 2024

Дженифър Лопес мята аванси под носа на Бен Афлек (Чука ли звезден развод на вратата? – Видео)

Ако Джей Ло иска да провокира ревност у мъжа си, чудесно ѝ се получава

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhenifar-lopes-myata-avansi-pod-nosa-na-ben-aflek-chuka-li-zvezden-razvod-na-vratata-video/203861 Kliuki.net
Дженифър Лопес мята аванси под носа на Бен Афлек (Чука ли звезден развод на вратата? – Видео)

Повод за напиращ семеен скандал станаха редица нейни изцепки спрямо други мъже. Неслучайно в последните седмици се чува, че се задава звезден развод. Дженифър Лопес в случая го играе палавата невеста, която не пропуска повод да изпита търпението на съпруга си. И докато Бен засега съумява да пази приличие, новата ѝ издънка май няма да ѝ се прости толкова бързо.

На важно събитие двойката блесна заедно и всичко щеше да бъде съвсем в реда на нещата, ако диджеят не бе пуснал парче на певицата. Чувайки своята песен, Джей Ло се обръща инстинктивно към „виновника“ и уж за да му благодари, направо го изпива с поглед и устни. Палавото ѝ изражение не остана незабелязано от присъстващите, а докато Афлек се усети, певицата вече е успяла да прибере езика си на мястото му.

Подобно излавяне на знаменитата флиртаджийка допълнително нагнети обстановката във вече крехките им семейни отношения. След като се ожениха набързо в името на уж неизчезналата им никога любов, Бен и Джей Ло се движат по тънък лед. Повод за притеснение стават честите им публични изцепки и май не всичко е наред в рая. Диджеят пък се прояви като хитрият рибар, който само пуска стръв, сигурен, че ще има кой да я улови.

Източник: woman.bg