април 25, 2024

Дженифър Лопес тормози децата си с известността си (Певицата дебне тийнейджърите като майка орлица)

Джей Ло си има доста терзания с наследниците си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhenifar-lopes-tormozi-decata-si-s-izvestnostta-si-pevicata-debne-tiyneydzharite-kato-mayka-orlica/203529 Kliuki.net
Дженифър Лопес тормози децата си с известността си (Певицата дебне тийнейджърите като майка орлица)

Близнаците Макс и Еме вече са на 15 години и май системно ще докарват ядове на майка си. Те са плод на връзката ѝ с Марк Антъни и явно преживяват тежко славата на своите родители. Реално децата им, щат-не щат, са в светлините на общественото внимание и да не могат да направят каквато и да е крачка, без да бъдат щракнати отнякъде например.

Именно известността била основната пречка пред тях, за да живеят живота си като обикновени тийнейджъри. Дженифър Лопес пък признава, че с раждането си в подобно семейство те не са избирали такъв тип съществуване. И ако самата изпълнителка е доста взискателна при проявите им на характер, дори публиката отстрани винаги ще има за какво да даде компетентно мнение.

На 15 пубертетът тече с пълна сила и близнаците вече започнали да имат нужда от свое пространство. Предвид властния характер на Джей Ло обаче едва ли самостоятелността им се котира добре у дома. Въпреки че разбирала терзанията им заради славата, все пак Лопес се опитвала да им помогне по всякакъв начин. А това понякога значи, че би ги лишила от доста самостоятелни стъпки. С такъв багаж от известност и амбиция на Макс и Еме няма да им е комфортно.

Източник: lifestyle.bg