април 28, 2024

Джей Ло се барна като бухтичка в Дубай (Певицата ошашави с имитация на София Лорен – Снимки)

Дженифър Лопес май си има слабост към италианското кино

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhey-lo-se-barna-kato-buhtichka-v-dubay-pevicata-oshashavi-s-imitaciya-na-sofiya-loren-snimki/218226 Kliuki.net
Джей Ло се барна като бухтичка в Дубай (Певицата ошашави с имитация на София Лорен – Снимки)

Ключово събитие през уикенда привлече погледите и на обикновения човек. В Дубай се състоя грандиозно парти, което събра под един покрив хайлайфа на света. Откриването на курорта One&Only пък бе повод Джей Ло да обере точките с тоалета си. Доколко бе удачен той, всеки може да прецени сам за себе си. Откритите рамене безспорно придаваха елегантен вид на звездата, но в долната си част роклята като че ли не бе подходяща за структурата ѝ.

Класическата кройка на модела не остана незабелязана и веднага напомни на по-запознатите за безупречния вкус на София Лорен. “Панделката”, в която обаче се разкрояваше роклята, по-скоро допринесе Лопес да изглежда като напомпана бухтичка, губеща се в обема на натрупания плат. Белите ръкавици пък, на фона на класическото черно, изглеждаха като недотам обмислен аксесоар към тоалета.

И ако италианската актриса изглежда доста елегантна в модела си от 1976, американската ѝ “колежка” буквално се губи в роклята си. Впечатлението при Дженифър Лопес се допълва и от ниските обувки, с които се бе пременила на събитието. Макар и в черно, те сякаш я правят да изглежда още по-ниска. В комбинация с обема на тоалета пък пищните форми на певицата не стига че не се виждат, ами и се удвояват.

Източник: woman.bg