април 26, 2024

Джорджина Родригес се бръкна с 300 бона за ролс-ройс (Красавицата купува подаръци на Роналдо със собствените му пари)

Джорджина Родригес бързо-бързо се научи да живее като богатите

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/dzhordzhina-rodriges-se-brakna-s-300-bona-za-rols-roys-krasavicata-kupuva-podaraci-na-ronaldo-sas-sobstvenite-mu-pari/198453 Kliuki.net
Джорджина Родригес се бръкна с 300 бона за ролс-ройс (Красавицата купува подаръци на Роналдо със собствените му пари)

Коледните празници явно се отразяват добре на семейството и влюбените не пропуснаха да се насладят на компанията си. Разбира се, имаше време и за специални подаръци, а както се разбра, хубавата Джорджина Родригес е зарадвала мъжа си повече от добре. Чисто нов кабриолет донесе Дядо Коледа на Кристиано Роналдо и колкото и да не ни се иска, трябва да ѝ го признаем – умее да прави изненади. Пресният ролс-ройс бе подходящо опакован с панделка и по всичко личи, че обещава да вдига скорости от сърце. Е, вероятно и самият футболист ще се постарае с подаръците, но засега упорито пази мълчание какво е избрал за любимата си.

За празниците Роналдо отсвири всички ангажименти и реши да се посвети на семейството си. Джорджина Родригес пък, като една добра съпруга, умело използва джоба на мъжа си, за да му купи подарък. Известно е, че хубавицата има скромен произход, макар и никога да не е парадирала с настоящите си възможности. На практика тя успя да купи колата на бъдещия шофьор със собствените му пари. Независимо от това, трябва да ѝ се признае най-малкото идеята да го зарадва с типично мъжка играчка. Обикновено силните половинки имат навика да подаряват возила, но явно е време традицията да се промени. Честито, Роналдо!

Източник: darik.bg