април 30, 2024

Еда Едже тъгува по някогашната си бляскава форма

Няма намерение да се връща скоро на екран

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/eda-edzhe-taguva-po-nyakogashnata-si-blyaskava-forma/221187 Kliuki.net
Еда Едже тъгува по някогашната си бляскава форма

Еда Едже, която роди дъщеря си преди броени дни се оплака, че докато била в утробата й, дъщеря й много я тормозела, тъй като постоянно ритала и не й давала да се наспива. И макар терминът й да бе насрочен за началото на май, дъщеричката й Мина Ипек проплака преди няколко дни.

 

Звездата от Опасно изкушение качи цели 25 килограма по време на бременността си, достигайки 80 кг. По този повод тя дори сама се шегуваше, че вероятно земята трепери под нея. И макар да е щастлива от появата на първородната й рожба на бял свят, Еда Едже вече няма търпение да върне някогашната си бляскава форма.

 

При все, че по време на бременността наедря доста, тя все пак не изгуби привлекателността си.

По-рано тази пролет дори изгря на корицата на турското издание на списание „Ел“ в светлосиня рокля, подчертаваща женствеността й и придаваща й допълнителен сексапил.

 

Актрисата зачена скорострелно след сватбата си с баскетболиста Бурхан Тунджер през миналото лято. Веднага, след като научила за бременността си, Еда звъннала на агента си и му казала да не й търси роли за следващите две години. Била категорична, че няма да се върне на екран, преди рожбата й да е поотраснала до степен, че да може и без нея.

Източник: Уикенд