September 08, 2024

ЕКСКЛУЗИВНО: Никол Кидман и Кейт Хъдсън на почивка на гръцки остров (СНИМКИ)

Двете холивудски величия прекарват ваканцията си по красивите плажове на йонийския остров и по малките таверни, скрити из божествените заливи на Паксос

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ekskluzivno-nikol-kidman-i-keyt-hadsan-na-pochivka-na-gracki-ostrov-snimki-3/227401 Kliuki.net
ЕКСКЛУЗИВНО: Никол Кидман и Кейт Хъдсън на почивка на гръцки остров (СНИМКИ)

Холивудските звезди Никол Кидман и Кейт Хъдсън се озоваха едновременно на гръцкия остров Паксос в Йонийско море.

 

Двете холивудски величия прекарват ваканцията си по красивите плажове на йонийския остров и по малките таверни, скрити из божествените заливи на Паксос.

 

Според информация на медията ни, Никол Кидман от години посещава Паксос, като поне от 2 г. води преговори за закупуване на луксозна къща на острова. По думите на нашите агенти сделката трябва да приключи тази година, а Кидман възнамерява да прекарва и бъдещите си лета сред невероятната природа на този изключителен гръцки остров.

Нека припомним, че Никол Кидман е Носителка на награди „Оскар“, БАФТА, „Сатурн“, „Сребърна мечка“ и трикратна носителка на награда „Златен глобус“. Актрисата се запознава с Том Круз в дебюта на филма “Дни на Грохот”, а след 10-годишен брак двамата се развеждат.

 

Кейт Хъдсън пък прави голям пробив в киното с филма “Почти известни”, който и носи номинация за “Оскар” и награда “Златен Глобус”. От 2010 г. има връзка с британския певец Матю Белами.

Източник: mediamall.info