април 20, 2024

Ева Лонгория се налива с вино в компанията на Виктория Бекъм (Красавиците минаха в отбора на "отчаяните" съпруги)

Ева Лонгория и Виктория Бекъм се оказаха приятелки по чашка

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/eva-longoriya-se-naliva-s-vino-v-kompaniyata-na-viktoriya-bekam-krasavicite-minaha-v-otbora-na-otchayanite-saprugi/197884 Kliuki.net
Ева Лонгория се налива с вино в компанията на Виктория Бекъм (Красавиците минаха в отбора на "отчаяните" съпруги)

И макар Ева Лонгория да е по-нахилената в компанията, всички знаем, че и Виктория Бекъм не отстъпва, когато става дума за пиене. Две от най-известните съпруги в света не се поколебаха да го играят “отчаяно”, съвсем по аналогия със сериала, който изстреля Ева на върха. Ако това означава да се почерпят порядъчно с винце, значи времето е добре дошло. Най-популярната футболна половинка е известна със склонността си към добрия алкохол. Архивите пазят спомена за онзи момент, когато толкова се беше натряскала, че чак се беше напикала. Е, за късмет, във въпросната почерпка на помощ подръка ѝ е била най-отраканата отчаяна съпруга, която за приятелките си е готова да скочи в огъня.

Възроденото им приятелство поставя доста въпроси. Дали в основата му е любовта към чашката, или някой нов бизнес проект, все още не се наемаме да предположим. Безспоорно двете красавици имат доста общи неща – по един приличен съпруг и тук-таме по някое дете. Макар наследниците на Виктория Бекъм да са доста поотраснали, може би е решила да понаучи на нещо сравнително младата майка – Ева Лонгория. Междувременно винаги е добре да се обърнат по няколко чашки, нали?