September 16, 2024

Ферхунде прави бебе в морето

Отдалеч личи, че са заедно отскоро и още не са се наситили един на друг

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ferhunde-pravi-bebe-v-moreto/229574 Kliuki.net
Ферхунде прави бебе в морето

По всичко личи, че добре познатата у нас актриса от сериала „Листопад“ Дениз Чакър, която влезе в ролята на Ферхунде, кара незабравима лятна ваканция в Мармарис. Двамата със съпруга й, са заедно от сутрин до вечер по плажовете и в морето, а докато се пекат и цамбуркат, не спират да разменят нежност и страст. Мнозина се запитаха дали пък не правят бебе насред морската шир?

 

„Отдалеч личи, че са заедно отскоро и още не са се наситили един на друг – двамата не спират да се целуват и опипват, а на моменти изглеждат така, сякаш се съвкупляват под открито море“, коментира очевидец на почивката им пред един от турските таблоиди. Папараци дори са успели да запечатат някои от най-интимните мигове на двойката, а кадрите им, съвсем очаквано се превърнаха в истинска сензация в турската преса.

Припомняме, че Дениз Чакър сложи край на моминството едва на 41 години, сключвайки брак на 10 септември 2023 г. Екранната Ферхунде каза заветното „Да“ на родения през 1975 г. компютърен специалист и бизнесмен Билгехан Байкал, с когото я сватоса колежката й от „Ифет“ и „Една любовна история“ – Зухал Олджай.

 

На сватбата им, която се състоя в луксозен ресторант край Босфора, присъстваха 200 годни.

Източник: Уикенд