април 27, 2024

Филип Киркоров в ужас! Скандалното парти на руския шоубизнес му изяде главата (Подробности)

Певецът вече търпи последствията от участието си в голия купон

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/filip-kirkorov-v-uzhas-skandalnoto-parti-na-ruskiya-shoubiznes-mu-izyade-glavata-podrobnosti/215613 Kliuki.net
Филип Киркоров в ужас! Скандалното парти на руския шоубизнес му изяде главата (Подробности)

Нощта на 21 декември тази година дълго време ще му носи неприятен вкус. Тогава блогърката и телевизионна водеща Настя Ивлеева събра представители на руския шоубизнес на атрактивна вечеринка. Събитието се проведе в клуб “Мутабор” и бе издържано в оскъдно облекло от страна на гостите. В резултат на необмислените им действия барът бе затворен от полицията, а всички участници се изправиха пред непредвидени затруднения. Присъствието на Филип Киркоров пък още повече разбуни обществото и предвид скандалното му поведение и той се срещна с нелицеприятната реалност в страната си.

Като най-сериозна се очертава опасността гостите на партито, включително и звездата на руската музика, да бъдат изправени и пред сериозни санкции, свързани със законите за забрана на ЛБГТ пропаганда в Русия. Освен това редица от тях бяха буквално изтрити от рекламните си договори, участия във филми, предавания и пр.

Филип Киркоров бе заменен от друг актьор в новогодишната комедия “Иван Василиевич сменя професията” и на практика неговите сцени ще се преснимат. Премиерата на последната версия на филмовата класика на Леонид Гайдай “Иван Василиевич променя всичко” бе отменена, макар и организаторите да твърдят, че ще се появи на екран, след като бъдат преснимани определени сцени. На плаката пък вече се кипри комикът Павел Воля, а не Киркоров.

Източник: blitz.bg