април 28, 2024

Големият син на Роналдо му одра кожата (На 39 футболистът се похвали с пълна къща с деца и с пораснал младеж – Снимки)

Преди седмица фамилията блесна и с поредния рожден ден на силната половинка в двойката

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/golemiyat-sin-na-ronaldo-mu-odra-kozhata-na-39-futbolistat-se-pohvali-s-palna-kashta-s-deca-i-s-porasnal-mladezh-snimki/218120 Kliuki.net
Големият син на Роналдо му одра кожата (На 39 футболистът се похвали с пълна къща с деца и с пораснал младеж – Снимки)

След като Джорджина Родригес духна свещичките далеч от мъжа си, поне за неговия рожден ден фамилията успя да се събере около масата. Празнична торта беляза празника на Роналдо, а най-ценната му съставка бяха любимата му и децата.

Той не пропусна да сподели кадри от интимния момент и сподели, че се чувства благословен да прекара този ден по най-желания начин – с близките си. Освен това футболистът благодари и за всички топли съобщения, с които явно е бил почетен поредният му рожден ден.

Огромната торта събра около подноса както Джорджина, така и поотрасналите му деца. На всички направи впечатление колко е хвръкнал първородният му син – Кристиано-младши. Момчето се роди през 2010 г. и днес вече си е направо младеж. Израснал на височина и с къдриците на баща си като от детските му години, той сякаш му е миникопие.

Невероятната прилика е още по-забележима, тъй като дори сурогатната майка, която го износи, не е известна на обществеността. Така и не може да се прецени доколко наследникът е взел черти и от двамата си родители. И докато брат му и сестрите му все още са си дечица, Кристиано Роналдо-младши се превърна в малък мъж пред очите ни.

Източник: Инстаграм