September 08, 2024

Хак да ѝ е! Бен Афлек отсвири рождения ден на Джей Ло, стяга парти за развода (Подробности)

Актьорът няма никакво намерение да страда заради проваления си брак

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/hak-da-e-ben-aflek-otsviri-rozhdeniya-den-na-dzhey-lo-styaga-parti-za-razvoda-podrobnosti/227397 Kliuki.net
Хак да ѝ е! Бен Афлек отсвири рождения ден на Джей Ло, стяга парти за развода (Подробности)

С Джей Ло безспорно имат архаична любовна история. Както се казва, на стари години те се преоткриха, че даже се и ожениха. Е, понякога и любовта не е достатъчна, за да просъществува един брак. Оказа се, че двамата вероятно са прекалено различни, за да мелят брашно заедно. Затова и разводът им се очертава като събитието на годината.

Годишнината от сватбата си Бен Афлек и Дженифър Лопес прекараха разделени. Рожденият ден на певицата пък бе поредното доказателство, че връщане назад няма. Тя чукна 55 в компанията на приятели на пищно парти в стил сериала “Бриджъртън”, но съпругът ѝ определено не беше сред гостите.

Наред с липсата му на празника ѝ показателни са и слуховете, че той самият готви тузарски купон – за да ознаменува развода си с Джей Ло. На всичкото отгоре Бен Афлек смятал да направи партито по такъв начин, че сякаш да се изгаври с общото си минало с певицата. Един от вариантите бил ергенско парти в дома му в Джорджия. Иронията идва от това, че именно тук с Лопес вдигнаха голямата си сватба.

Другата опция включвала Лас Вегас, където пък тайно влюбените се венчаха. Е, каквито и да са намеренията на актьора, ясно е, че е приключил с брака си и че иска по всякакъв начин да изтрие спомените си от него.

Източник: cosmopolitan.bg