април 27, 2024

Хари хвана Меган в леглото с бодигард (Разводът чука на вратата – Подробности)

Жълтата преса гръмна: Разводът на Съсекс предстои

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/hari-hvana-megan-v-legloto-s-bodigard-razvodat-chuka-na-vratata-podrobnosti/197085 Kliuki.net
Хари хвана Меган в леглото с бодигард (Разводът чука на вратата – Подробности)

Според последните слухове херцогът на Съсекс е хванал жена си с бодигард в леглото. Разводът на кралската двойка предстои, пишат най-клюкарските издания.

Това са твърденията на английския таблоид  In Touch, а в последствие новината отекна и в другите издания като предизвика истинска буря.

Източник близък до семейството разкрил, че херцогът разкрил случайно изневярата на Меган с един от охраната.

Разкритието хвърли в ужас принца, както и самата им връзка, а разводът тепърва предстои.

Според  същия източник бодигардът, с който актрисата е кръшнала на съпруга си се казва Крис Санчес. Докато принцът се занимавал с нещо в студиото си получил обаждане по телефона от училището на Арчи, че никой не отишъл да прибере сина им.

Хари се втурнал към  колата с Лилибет в ръце и хукнал да прибира сина си, докато истерично крещял  на Меган, че иска незабавно разво си, пише In Touch.

За да започне Меган да забравя да се грижи за децата си се крие афера с мъж. Бодигардът веднага напуснал имението Монтесито, след като херцогът направи епична сцена.

Хари хвана Меган в леглото с бодигард (Разводът чука на вратата – Подробности)

Според няколко аглийски таблоида Хари планирал развода да стане факт в началото на 2023 г. Херцозите на Съсекс обаче  могат да останат заедно , тъй като имат много общи интереси., коментират драмата запознати.