юни 13, 2024

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 Напомни защо ще остане еталон за красота и перфекционизъм на Victoria’s Secret

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/haydi-klum-lasna-polugla-v-prozrachna-roklya-ot-zaharen-pamuk-i-galeriya-snimki-2/198191 Kliuki.net
Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Германският модел Хайди Клум е живият пример за това, че дори и многодетните майки могат да са в перфектна форма. Самата тя изглежда зашеметяващо дори и след трите раждания.

 

Разбира се няма никакво съмнение, че в основата на перфектната й форма стоят тренировките и желязната дисциплина в храненето, като на първо място разбира се остава желанието.

 

Последният път, в който звездата се показа под светлините на прожекторите, накара всички да ахнат и да не могат да откъснат поглед от нея.

Красавицата се появи на парти в Калифорния, за което бе заложила на изключително смела рокля, наподобяваща до голяма степен на захарен памук.

 

Сребристите нюанси на тоалета й в съчетание с перлите, подчертаваха скулптурните й форми и извивките на горещото й тяло. Едва ли има някой, който е в състояние да забрави хълбоците, изваяните ръце, талията, бюста й и дългите й крака.

 

Истината е, че Хайди Клум изглежда също толкова перфектно към днешна дата, колкото и в зората на кариерата й. В допълнение тя бе заложила на мокър ефект за косата си, който създаваше усещането, че току-що си е взела душ. Черешката на тортата бе широката усмивка на красавицата, която действаше повече от хипнотизиращо.

 

При все, че роклята й и без това бе доста разголена, тя бе заложила на цепка, която стигаше буквално до дупето й.

Източник: jenata.blitz.bg

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

Хайди Клум лъсна полуг*ла в прозрачна рокля от захарен памук и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4