април 27, 2024

Хазал Кая се радва на новороденото си момиченце (Актрисата сподели първа снимка на малката – Фото)

Турската фурия Хазал Кая вече е горда майка на момиченце

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/hazal-kaya-se-radva-na-novorodenoto-si-momichence-aktrisata-spodeli-parva-snimka-na-malkata-foto/201167 Kliuki.net
Хазал Кая се радва на новороденото си момиченце (Актрисата сподели първа снимка на малката – Фото)

Бебето се роди през февруари, при това седмица по-рано от очакваното. И макар да бе поизпреварило термина, вече е звезда като красивата си майка. Хазал Кая кръсти щерката Сюрея Лейла и едва сега сподели затрогващ кадър с малката. Същевременно актрисата се опълчи срещу режима на Ердоган, който до голяма степен потиска жените в Турция. По думите ѝ тя не може да присъства на протестния парад, именно защото се радва на малкото си съкровище. Вместо това смело се надява, че бъдещето принадлежи на жените, които се освобождават от злобата и търсят свобода.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Сюрея Лейла е второ дете за Хазал. Турската красавица се прочу с участието си в “Забраненият плод”, който успя да спечели и българските зрители. Впоследствие в България се гледаха и “Огледален свят”, и “Нашата история”. От ноември миналата година синът ѝ Фикрет вече е на 3 годинки, а днес – и батко. Момиченцето пък поизбърза с раждането, сякаш за да ознаменува ролята на свободните жени в обществото точно на Осми март. За Хазал малката е надежда, че всички те ще живеят по-добре. Звездата и съпругът ѝ вече се радват на пълно щастие – имат си и момченце, и момиченце. Макар да не са коментирали възможността за други деца, все пак може да решат да понапълнят още къщата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Източник: tialoto.bg