май 06, 2024

Хитруша! Мелания ударно предоговаря брачното си споразумение с Доналд Тръмп (Подробности)

Оправната съпруга на бившия президент се постресна от преживелиците му с представителите на Темида

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/hitrusha-melaniya-udarno-predogovarya-brachnoto-si-sporazumenie-s-donald-tramp-podrobnosti/209584 Kliuki.net
Хитруша! Мелания ударно предоговаря брачното си споразумение с Доналд Тръмп (Подробности)

Съдебните дела, които засипаха Доналд Тръмп изневиделица, се намесиха и в личния му живот. Хитрата му жена, за която открай време чуваме, че вече си приготвя багажа, е решила да обезпечи бъдещето си като за последно. Според актуалните публикации тя е заложила на правни решения по финансовите въпроси в брака си. За целта адвокатите ѝ постигнали предоговаряне на “следбрачното” ѝ споразумение с мъжа ѝ. В резултат Мелания се е договорила за повече пари и имоти, а синът ѝ трябва да бъде обезпечен с определена минимална сума. Насред слуховете за развод, които датират от години, към момента все пак е ясно – дори и да се случи това, бившата президентша ще излезе по-богата и уверена от разлъката.

Актуализирането на споразумението било нужно и заради евентуалния следващ мандат на мъжа ѝ като президент. Ролята на жена му ще бъде да присъства неотлъчно до него, а това си има и своята финансова страна. Двамата са свикнали на изключително висок стандарт на живот. Проблемите на бившия президент със закона могат да имат опасни последствия и да понамалят малко скоростта им на неразумно харчене. Въпреки понякога откровената си неприязън към Доналд Мелания мъчително ще се прости с лукса и глезотиите.

Източник: lifestyle.bg