април 20, 2024

Хомеопатия уморила Тина Търнър (Певицата пречиствала водата с кристали – Подробности)

Голяма част от здравословните си проблеми легендата на рока успяла да си причини сама

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/homeopatiya-umorila-tina-tarnar-pevicata-prechistvala-vodata-s-kristali-podrobnosti/203656 Kliuki.net
Хомеопатия уморила Тина Търнър (Певицата пречиствала водата с кристали – Подробности)

До тежкото ѝ здравословно състояние се стигнало, след като зарязала официалната медицина. За ужас на близките си, Тина Търнър решила да се довери на хомеопат и спряла да пие лекарствата си. И ако инсултът и ракът на дебелото черво едва не я убили, то хомеопатията може би наистина е успяла.

Алтернативната лечебна концепция била основана на идеята, че водата в къщата ѝ е замърсена и организмът ѝ буквално буксува от токсини и непотребни вещества. Тогава певицата се решила на нестандартна стъпка – премахнала старите водопроводни тръби от замъка си и на тяхно място инсталирала нови, при това в комбинация с модерни устройва за пречистване на водата с кристали.

„Кристалната терапия“ обаче дала кошмарен резултат. Изпълнителката пиела само пречистена вода и тотално захвърлила хапчетата си. Рутинен преглед след няколко месеца направо я ужасил – бъбреците ѝ почти не работели, били напълно унищожени. В този момент се стига и до етапа „въпрос на живот и смърт“. Тина Търнър горко съжалява за решението си да се довери на алтернативната медицина, но на практика до края на живота си страда заради него. Организмът ѝ е съсипан и почти няма какво да се спасява.

Източник: lupa.bg