април 24, 2024

И кралят слънчаса! Чарлз III не понася Кейт, напомняла му за Даяна (Подробности)

Синът на кралица Елизабет Чарлз III започна кралската си кариера с чутовен скандал

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/i-kralyat-slanchasa-charlz-iii-ne-ponasya-keyt-napomnyala-mu-za-dayana-podrobnosti/167794 Kliuki.net
И кралят слънчаса! Чарлз III не понася Кейт, напомняла му за Даяна (Подробности)

Оказва се, че и тук е замесена принцеса Даяна. И нищо неподозиращата Кейт Мидълтън. Според просветени в тайните на семейството новоизлюпеният монарх Чарлз III не може да понася снаха си. Причината за това е повече от трагикомична – напомняла му за бившата му жена.

Някои физически особености на Мидълтън със сигурност правят аналогия с визията на покойната принцеса. В ужас и истерия обаче изпадал доскорошният принц, щом тя се сдобила и с изключително силно влияние в обществото. И ако нещо можело да го влуди, това било вниманието, насочено към злополучната снаха.

Макар Меган Маркъл обикновено да обира пешкира, този път на прицел е именно Кейт. Чарлз III не можел да проумее как тоалетите ѝ предизвикват повече овации от неговата уж забележителна обществена дейност. Така принц Уилям вече ще трябва да се справя с нов проблем, особено след като и в публичното пространство са информирани за него. Поведението на новия крал и ненавистта му към младата жена не отговарят на висотата на положението му. Изблиците на неприязън до голяма степен могат да бъдат свързани и със сравнително напредналата му възраст. Дали когнитивните му способности са на ниво, засега не е ясно. Но да виждаш призрака на бившата в снаха си, със сигурност не е признак на добра форма.

Източник: woman.bg