September 08, 2024

Испанската фурия Ламин Ямал мачка чаршафите с какичка (Мацката е студентка в Барселона – Снимка)

Соченият за детето чудо на ЕВРО 2024 футболист си има гадже

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/ispanskata-furiya-lamin-yamal-machka-charshafite-s-kakichka-mackata-e-studentka-v-barselona-snimka/226878 Kliuki.net
Испанската фурия Ламин Ямал мачка чаршафите с какичка (Мацката е студентка в Барселона – Снимка)

Момичето е с няколко години по-голямо от вече 17-годишния Ламин Ямал и се казва Алекс Падила. Според информацията, която все по-настъпателно обикаля медиите в Испания, тя е студентка в Барселона.

По време на първенството Алекс не се отделяла от стадионите и от семейството на младежа, което още повече подхранва слуховете за интимна връзка между двамата. До момента футболистът не е коментирал “греховете”, които му приписва общественото внимание, но предвид начина му на живот и ранно споходилата го слава дамите около него със сигурност дори му идват в повече.

Ламин Ямал привлече вниманието дори на обикновените хора със страхотната игра, която демонстрира в ЕВРО 2024. Смята се, че той е един от най-обещаващите футболисти от своето поколение и безспорно възможността още на 16 да грабне европейска титла, е шанс №1 в живота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexpadilla (@_aleexph_)

Майка му е родом от Екваториална Гвинея, а баща му е мароканец. Животът му обаче е неизменно свързан с Испания и именно като част от нейния отбор той постигна и световна слава. Гаджето му пък е допълнителен бонус, тъй като любовните истории, особено на тази възраст, са особено романтични и в очите на по-възрастните и ошлайфани в любовта почитатели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexpadilla (@_aleexph_)

Източник: woman.bg