март 19, 2024

Истината за скандала между принцовете Уилям и Хари остави всички без думи

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/istinata-za-skandala-mezhdu-princovete-uilyam-i-hari-ostavi-vsichki-bez-dumi/165306 Kliuki.net
Истината за скандала между принцовете Уилям и Хари остави всички без думи

За момента няма категоричен отговор на важен въпрос

Истината за скандала, разразил се с пълна мощ между принцовете Уилям и Хари остави всички без думи. Авторите на новата книга „Съпруги: Частният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“ извадиха на показ интересна подробност за отношенията между кралските роднини. Писателят Кристофър Андерсен твърди, че е получил информацията за кавгата между синовете на покойната принцеса Даяна от източник от двореца. Именно той е разкрил истината за скандала между двамата братя. [caption id="attachment_190026" align="alignnone" width="300"]Хари За момента няма категоричен отговор на важен въпрос[/caption] Оказва се, че причината за тежкия конфликт между принцовете Уилям и Хари е романсът на по-малкия син на принц Чарлз с Меган Маркъл. Поради факта, че връзката между Хари и Меган се развива със скоростта на светлината, Уилям бил обзет от страх, че брат му взима твърде прибързано решението да се ожени за нея. По всяка вероятност пикът на противоречията между двамата братя е настъпил през септември 2017 г. Тогава принц Хари споделил, че планира да предложи брак на Меган Маркъл. Научавайки за това, Уилям настоявал брат му да отложи за известно време тази толкова сериозна стъпка.

Притеснения обзели цялото кралско семейство

Андерсен посочва, че цялото кралско семейство било обзето от притеснения от това, че внукът на Елизабет Втора възнамерява да обвърже живота си с актриса от САЩ. Към онзи момент двамата с Меган се познавали от малко повече от година. Хари обаче пренебрегва загрижеността на семейството си и дори се ядосва сериозно от реакцията им. „Кой си мислиш че си?“ – избухнал той на висок тон срещу брат си Уилям. Хари се почувствал силно наранен от факта, че Уилям привлякъл брата на покойната принцеса Даяна – Ърл Спенсър, за да се противопоставят на брака му с Меган. Според автора на книгата, Хари бил бесен за това, че други хора се опитват да се месят в личния му живот. И за момента остава открит въпросът дали страховете на членовете на кралската фамилия са били оправдани. Факт е, че от една страна Хари и Меган се радват на семейния си живот. От друга пък съюзът им несъмнено създаде доста главоболия на обитателите на двореца, пише tialoto.bg.