декември 01, 2023

Изловиха Моника Белучи без грим (Актрисата втрещи с визия на застаряла лелка – Папарашки снимки)

Свикнали сме да я виждаме в безупречен външен вид, но...

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/izloviha-monika-beluchi-bez-grim-aktrisata-vtreshti-s-viziya-na-zastaryala-lelka-paparashki-snimki/209861 Kliuki.net
Изловиха Моника Белучи без грим (Актрисата втрещи с визия на застаряла лелка – Папарашки снимки)

И тя явно има своите „лоши“ дни, в които си позволява да се пусне съвсем неглиже. На 59 Моника Белучи съвсем не е това, което бе на 30. Все още попадаме на нейни кадри от миналото, откъдето ни изумява с идеалната си визия. Папарашки кадри от последните дни обаче сякаш сринаха имиджа ѝ на модна икона.

Без грим и с неочаквани торбички под очите лъсна актрисата и за секунди развенча мита за вечната си красота. Както изглежда, времето и за нея не е спряло и все пак и простосмъртните могат да я видят с просто око. Умората, която личи в изненадващите ѝ снимки, е осезаема. И макар лекият черен молив да се опитва да замаже положението, ясно е, че младостта си е отишла завинаги.

Колкото и да се опитва да задържи времето, все пак Белучи гони 60. Извън червения килим, на който е свикнала да се разхожда, тя май не се различава особено от жените на своята възраст. С визия на застаряваща леличка от крайните квартали „блесна“ някогашната красавица, а тъмните ѝ дрехи още повече сякаш я състаряват. Така неочакваните снимки попариха надеждите на милиони жени за вечна младост – такава, каквато ни изглежда, че притежава Моника.

Източник: jenata.blitz.bg