September 08, 2024

Изненада! Брад Пит бил непоправим мърльо в грижата за тялото си (Инес де Рамон го отървала от зверската миризма)

Източници разкриха прелюбопитни подробности за хигиената на актьора

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/iznenada-brad-pit-bil-nepopravim-marlyo-v-grizhata-za-tyaloto-si-ines-de-ramon-go-otarvala-ot-zverskata-mirizma/226968 Kliuki.net
Изненада! Брад Пит бил непоправим мърльо в грижата за тялото си (Инес де Рамон го отървала от зверската миризма)

Или по-скоро за липсата му на хигиена. Брад Пит не бил особено редовен в банята и от тялото му редовно се разнасяла характерна миризма. На всичкото отгоре се къпел само с вода и сапун и упорито отказвал да използва допълнителни средства като одеколон или дезодорант. Затова и колегите му на снимачната площадка се виждали в чудо, не можейки да търпят аромата му.

Всичко обаче се променило, когато актьорът срещнал актуалната си половинка – Инес де Рамон. Младата дама явно е била доста напориста, тъй като вече не се скатавал и ползвал както дезодоранти, така и допълнителни средства за грижа за кожата на лицето и тялото. Така източниците, разкрили неочакваната информация, допълват, че заради нея бившият на Анджелина Джоли е много променен.

След раздялата с актрисата Де Рамон е първата жена, с която той има по-сериозни отношения. Предвид силните си чувства Брад Пит даже бил готов и за наследници, като смятал, че половинката му ще бъде изключително добра майка. На фона на щастливата му връзка и все по-читавата му хигиена проблемите с бившата продължават в съда. В момента двамата решават съдбата на винарната си, като според запознати делото обещава да се превърне в повторение на цирка покрай развода.

Източник: cosmopolitan.bg