September 17, 2024

Изперка след развода! Дженифър Лопес втрещи с безумен тоалет (Певицата се барна полугола, с навързани парцалчета – Снимки)

Драмата с Бен Афлек не се отразява добре на попдивата

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/izperka-sled-razvoda-dzhenifar-lopes-vtreshti-s-bezumen-toalet-pevicata-se-barna-polugola-s-navarzani-parcalcheta-snimki/229949 Kliuki.net
Изперка след развода! Дженифър Лопес втрещи с безумен тоалет (Певицата се барна полугола, с навързани парцалчета – Снимки)

На 6 септември се проведе премиерата на новия филм на Дженифър Лопес – “Неудържим”. И съвсем в духа на заглавието на продукцията, и певицата актриса блесна с неудържим аутфит. За жалост, докато световните медии се надпреварват да хвалят тоалета ѝ, обикновеният зрител е по-скоро потресен, отколкото впечатлен.

Причината за това се крие най-вече в безумното решение на изпълнителката да се пъхне в парче плат, което едва прикрива дори гърдите ѝ. На практика Дженифър Лопес е полугола, а двете части на роклята се държат само на семпли парцалчета в черно, които явно трябва да са панделки. На всичкото отгоре сребристият тоалет изглежда прекомерно лъскав, да не кажем, че е висш пилотаж в кича.

Така мнозинството, което попадна на кадрите, взе своето решение – Дженифър Лопес изглежда безумно, а голотата в роклята ѝ определено идва в повече. Доколко разводът с Бен Афлек я провокира да бъде толкова разюздана в облеклото, историята мълчи.

Реално това е първата ѝ публична поява от такъв калибър, след като се разбра, че доскорошните влюбени са внесли молбата си за развод. Независимо че певицата има поддържана фигура, все пак в случая щеше да е по-добре да се въздържи от толкова бедра и гърди на показ.

Източник: ladyzone.bg