юни 26, 2024

Изплиска легена! Анджелина Джоли се барна с палто в 30-градусова жега (Актрисата подлуди и децата – Снимки)

Бившата жена на Брад Пит продължава да изумява света

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/izpliska-legena-andzhelina-dzholi-se-barna-s-palto-v-30-gradusova-zhega-aktrisata-podludi-i-decata-snimki/225182 Kliuki.net
Изплиска легена! Анджелина Джоли се барна с палто в 30-градусова жега (Актрисата подлуди и децата – Снимки)

Открай време е известно, че тя има особен нрав, който дори граничи с лудост. Последната ѝ изцепка бе засечена преди дни. Папараци изловиха Анджелина Джоли и децата на кино, дотук добре. Нищо не би привлякло вниманието им обаче, ако разведената актриса не се бе барнала с черно палто при 30 градуса на сянка.

За капак осиновената ѝ щерка Захара бе подобаващо разголена, за да изтърпи по някакъв начин жегата. Какво е накарало многодетната майка да се напъха в зимна дреха и да е бледа като призрак, остава загадка. Според мнозинството причините за това се крият най-вече в разклатеното ѝ психическо състояние. Неведнъж Анджелина Джоли е признавала за свои депресивни състояния, които явно са се обострили покрай цирка, който спретна на бившия си.

С Брад Пит са вече разведени, но тя продължава да дава наклон на живота му – криейки се зад децата. Според близък на семейството общите им наследници живеят в изключително токсична среда, а майка им им отказва всякакъв контакт с баща им. По думите му децата страдат от депресия, а контролът на актрисата върху живота им е поголовен. Неслучайно наскоро Шайло официално се отказа от фамилията Пит.

Източник: jenata.blitz.bg