май 04, 2024

Изстреляха Бритни Спиърс при психиатър (Близките ѝ в ужас от маниакалното ѝ поведение – Подробности)

Бритни Спиърс скоро може сериозно да загази

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/izstrelyaha-britni-spiars-pri-psihiatar-blizkite-v-uzhas-ot-maniakalnoto-povedenie-podrobnosti/200008 Kliuki.net
Изстреляха Бритни Спиърс при психиатър (Близките ѝ в ужас от маниакалното ѝ поведение – Подробности)

Близките ѝ явно са се активизирали и се стремят максимално да ѝ помогнат да стабилизира психическото си състояние. Последните няколко седмици бяха крайно притеснителни за певицата и неведнъж тя попадаше в центъра на скандала. След като вилня в ресторант и мъжът ѝ бра срам за години напред, може би най-сетне е настъпил моментът да заговорят отново за проблемите ѝ с психиката. Семейството е поставено за сетен път в патова ситуация и трябва да се справя с маникалното ѝ поведение. Според актуалната информация в публичното пространство Бритни Спиърс е въдворена в срещи с отличен психиатър, който да ѝ съдейства да се възстанови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Въпросният медиатор имал за задача да я убеди да се погрижи за себе си. Предвид психическите ѝ проблеми в миналото ситуацията наистина е критична и близките вземат мерки, за да се застраховат срещу бъдещи още по-страшни неприятности. Променливото поведение на изпълнителката, нестабилността ѝ, както и злоупотребата с медикаменти са сред основните ѝ грижи в момента. Години наред тя бе поставена под попечителство и именно баща ѝ се грижеше както за здравословното, така и за финансовото ѝ състояние. В ръцете на Сам Асгари обаче Бритни Спиърс вече е неконтролируема и постоянно си навлича излишни усложнения.

Източник: lifestyle.bg