март 28, 2024

Какви ги свърши принц Хари?

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/kakvi-gi-svarshi-princ-hari/162820 Kliuki.net
Какви ги свърши принц Хари?

Чувствал се е като заточеник на монархичната система

Принц Хари събра смелост и направи публично достояние кирливите ризи на кралското семейство на Великобритания. Какви ли ще са обаче последствията от това? В интервю пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би Ес, принц Хари сподели, че се е чувствал разочарован от баща си принц Чарлз. [caption id="attachment_178388" align="alignnone" width="300"]принц Хари Чувствал се е като заточеник на монархичната система[/caption] Той не пропусна да отбележи, че покойната му майка – принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Принцът заявш, че не би се отделил от кралското семейство, ако не е била Меган, защото, по думите му, е бил като заточеник, но не го е осъзнавал, цитира БТА. "Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка", каза принц Хари за баща си и добави: "Винаги ще го обичам, но преживях много болка".

Принц Чарлз престанал да отговаря на обажданията му

"Семейството ми буквално ми спря финансирането", заяви принц Хари. "Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да направим това", допълни той. Принц Хари каза, че баща му, принц Чарлз, е престанал да отговаря на обажданията му. Внукът на кралица Елизабет Втора заяви, че не е искал да я изненада неприятно с решението си и още храни голямо уважение към нея. "Проведох три разговора с баба си и два с баща си преди той да спре да отговаря на обажданията ми. И тогава той ме попита, дали мога да изложа всичко това писмено", каза принц Хари. Попитан защо принц Чарлз е престанал да отговаря на обажданията му, принц Хари заяви: "Тогава взех нещата в собствените си ръце, трябваше да го направя за семейството си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, но трябваше да направя нещо за собственото си душевно здраве, за доброто на съпругата си и Арчи".

Заболяло го когато не получил подкрепа от кралското семейство

Принц Хари каза, че той е бил "заточеник" на британската монархична система, също както брат си и баща си. Сподели, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е казал нищо за расистките вестникарски статии за Меган. Той заяви, че е напуснал кралското семейство, поради липса на подкрепа и разбиране, след като е помолил за помощ и не я е получил. Принц Хари сподели, че двамата с Меган "са направили всичко по силите си", за да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес. "Самият аз бях заточеник на системата, докато не срещнах Меган. Тя ме спаси", каза той. Меган опроверга твърденията, че тя е накарала принц Хари да напуснат кралското семейство. "Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам", каза тя и допълни: "Планът ни бе да го направим завинаги". Принц Хари добави: "Направихме всичко това за добро и никога нямаше да се отделим от кралското семейство, ако то подкрепяше Меган". Двамата споделиха пред Опра Уинфри, че очакват да им се роди момиченце. Припомняме, че първородният син на двойката – Арчи ще навърши две години през май отбелязва АП, цитиран от pik.bg.