май 02, 2024

Касапница! Намериха над 40 убити бебета в Израел

Телата на 40 бебета бяха открити в Кфар Аза

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/kasapnica-nameriha-nad-40-ubiti-bebeta-v-izrael/210497 Kliuki.net
Касапница! Намериха над 40 убити бебета в Израел

Над 40 трупа на убити бебета бяха показани в Израел след терористичната атака на групировката „Хамас“ от събота. Властите поканиха пресата през вчерашния ден, за да покажат извършените зверства при нападението в Кфар Аза.

 

Ужасяваща миризма на смърт е останала на мястото, където атаката бе осъществена. Властите описват зверствата със сравнения от Холокоста по времето на Втората световна война. Според генерал от ЦАХАЛ жестокостта не може да бъде описана, затова кани и чуждестранните медии да видят с очите си. Нападението над общността е извършена от над 70 въоръжени терористи. На кадрите се виждат цели заклани семейства – майката, бащата и бебетата в спалните по домовете им. И това е масова картина – описва още генералът. Разказва, че това не може да се сравни с бойно поле или война, тъй като зверствата са несъпоставими.

 

Нападението над цивилни бе извършено в събота. При жестоката атака са използвани гранати, ножове и всякакви оръжия. Хората са убивани в домовете им. Ако са се заключили, терористите са палили къщите, за да ги накарат да излязат и да бъдат разстреляни. Призрачни къщи, бебешки колички с трупове и развалина е картината след касапницата в Израел.