юли 01, 2024

Кевин Костнър с шокиращо разкритие за принцеса Даяна: Щеше да играе в мой филм напук на кралското семейство! (Подробности)

Години след смъртта на обичаната лейди продължават да се появяват интересни факти за живота ѝ

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/kevin-kostnar-s-shokirashto-razkritie-za-princesa-dayana-shteshe-da-igrae-v-moy-film-napuk-na-kralskoto-semeystvo-podrobnosti/225850 Kliuki.net
Кевин Костнър с шокиращо разкритие за принцеса Даяна: Щеше да играе в мой филм напук на кралското семейство! (Подробности)

Този път вниманието на британците и на света привлече Кевин Костнър. Актьорът намери повод да си припомни срещата си с принцеса Даяна и определено сподели някои доста любопитни откровения. По думите му в основата на срещата им преди години стои идеята му да заснеме продължение на култовия си филм “Бодигард”. През 1996 г. той предложил именно на Даяна роля в продукцията и предвид желанието си да опита нещо ново и интересно, принцесата веднага склонила. Нещо повече – директно го попитала дали в сценария ще има сцена с целувки. Костнър отговорил, че ако от нейна страна има желание, то спокойно могат да се включат и такива кадри.

Новината дошла като шок за британското кралско семейство. Малко по-късно се случва, разбира се, и катастрофата, при която принцеса Даяна изгуби живота си. Кралската фамилия обаче и до днес отрича идеята някога да е имало такова сътрудничество между актьора и потенциалната му героиня във филма. Кевин Костнър се прощава с идеята любимката на Великобритания да играе в продукцията му, но и не пропуска да подчертае, че е била в наистина повратен момент от живота си, за да приеме подобно предизвикателство.

Източник: jenata.blitz.bg