юни 21, 2024

Кейт Мидълтън с първа публична изява от месеци насам (Принцесата на Уелс сияе в бяло сред децата си – Снимки)

От седмици съпругата на принц Уилям отделя цялото си внимание на здравето си

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/keyt-midaltan-s-parva-publichna-izyava-ot-meseci-nasam-princesata-na-uels-siyae-v-byalo-sred-decata-si-snimki/225076 Kliuki.net
Кейт Мидълтън с първа публична изява от месеци насам (Принцесата на Уелс сияе в бяло сред децата си – Снимки)

След като светът разбра за тежката ѝ диагноза и за превантивната химиотерапия, погледите сякаш се насочиха в друга посока. Кейт Мидълтън наистина се нуждаеше от време, в което да се събере и да се погрижи най-напред за себе си.

Затова и публичните ѝ ангажименти скорострелно бяха отменени. Макар да липсва информация как точно върви лечението, присъствието на принцесата на тържествата по повод рождения ден на Чарлз разбуни духовете на Острова. Именно празникът, който се чества традиционно от цялото общество, стана причина болната млада жена да се завърне сред хората.

Така първата ѝ публична поява след новините за рака и химиотерапията вече е факт. Кейт пристигна в Trooping the Color в компанията на принц Уилям и на трите им деца. От знаменателните кадри се вижда, че изглежда прекрасно и по никакъв начин не се отбелязва сянката на болестта на лицето ѝ.

За изявата Мидълтън бе избрала елегантен тоалет в бяло, умело гарниран със стилна бяла шапка. Наред с пътуването в колата се видяха и кадри от двореца Уайтхол с немаловажното участие и на принц Луи.

От забелязаното се вижда, че принцесата на Уелс обяснява на сина си как протичат тържествата и за да е всичко по-нагледно, дори го повдига, за да вижда по-добре.

Източник: blitz.bg