април 26, 2024

Килиан Мбапе чукна 24 като цветарка (Футболистът духа свещи насред китки и алкохол – Фото)

Килиан Мбапе удари заветните 24 години

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/kilian-mbape-chukna-24-kato-cvetarka-futbolistat-duha-sveshti-nasred-kitki-i-alkohol-foto/198315 Kliuki.net
Килиан Мбапе чукна 24 като цветарка (Футболистът духа свещи насред китки и алкохол – Фото)

И макар още да е далеч от Христовата възраст, реши да посрещне новата си лична година с блясък и… цветя като за световно. Най-актуалният кадър на футболиста в Инстаграм направо го нарежда в райската градина – сред всякакви зелении. Или Килиан Мбапе е луд по цветята, или си има доста приятели шегаджии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Снимката ошашави феновете на футбола у нас и по света. Тя не претендира с лукс и изящество, каквито сме свикнали да виждаме по тузарски рождени дни. Нападателят изглежда безкрайно непретенциозен и няма нищо против да духне свещичките в буквално “никаква” обстановка. Тортата му също не блести с класа. Въпреки че не може да се види добре каква е, се предполага, че сигурно е взета и от супермаркета. По-атрактивни от нея обаче се оказаха свещите в тотален излишък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Чувството за хумор на Мбапе явно е водещо в случая, защото той се пъне над дооста свещички. Е, ако за простосмъртните луксозното парти остава встрани от светлината на прожекторите, то лежерното отбелязване на рождения ден определено си заслужава овациите. Най-вече за непретенциозната и почти безлична обстановка около заветните 24. Килиан Мбапе стана хит в мрежата покрай Световното първенство по футбол, а рожденият му ден почти съвпадна с позорната загуба от Аржентина.