юли 27, 2024

Кланът Хилтън атакува! Парис го играе щастлива майка, сипе суперлативи и за майка си и сестра си (Снимки)

За отрицателно време звездната наследница Парис Хилтън се сдоби с двама наследници

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/klanat-hiltan-atakuva-paris-go-igrae-shtastliva-mayka-sipe-superlativi-i-za-mayka-si-i-sestra-si-snimki/224689 Kliuki.net
Кланът Хилтън атакува! Парис го играе щастлива майка, сипе суперлативи и за майка си и сестра си (Снимки)

С любезното съдействие на сурогатна майка на бял свят се появиха двете ѝ деца – Финикс и Лондон. Въпреки че не успя да свърши “тежката работа”, днес Парис Хилтън упорито демонстрира колко добре се справя с майчинството.

Наследниците ѝ са редовни герои в социалните ѝ мрежи, като често-често тя набляга и на еднаквия стайлинг на цялата тайфа. Момченцето ѝ вече кара втора годинка и се справя все по-добре с ходенето.

Лондон, разбира се, е по-малка, но и на нея ѝ предстоят все важни бебешки неща. Въпреки че Финикс седмици наред бе в центъра на вниманието заради голямата си глава, кланът Хилтън няма притеснения за здравето му.

Така и в момента Парис Хилтън се наслаждава на пълната си къща. Наред с кадрите на децата си тя не пропусна да сподели и снимки с две от най-важните жени в живота си – сестра си Ники и майка им Кати.

Поводът бе стартирането на новата им колекция, за която самата звездна наследница признава, че няма търпение да използва в дома си. По думите ѝ тя изключително много се гордее с двете дами и оценява креативността и стила им, блестящи във всеки детайл.

Източник: Инстаграм