май 07, 2024

Клара Чиа върти Пике на малкия си пръст, избира му и дрехите (Футболистът не смее да ѝ се опъне)

Жерар Пике бавно, но славно се превръща в безгласна буква

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/klara-chia-varti-pike-na-malkiya-si-prast-izbira-mu-i-drehite-futbolistat-ne-smee-da-se-opane/200203 Kliuki.net
Клара Чиа върти Пике на малкия си пръст, избира му и дрехите (Футболистът не смее да ѝ се опъне)

След като буквално съсипа Шакира с изневярата си, футболистът вече не смята да се крие от общественото внимание. Той официално се показа с Клара Чиа, а и дори се престраши да говори за отношенията им. По думите му младата му приятелка е тарторът във връзката им и на всичкото отгоре му избира дрехите. Когато двамата ходели на пазар, именно госпожицата давала наклон какво да се купи и какво – не. Така Жерар Пике всъщност най-сетне призна главното, което подозираха феновете му – че се е превърнал в мъжле под чехъл, което не смее само да се облече.

С намерение гаджето ѝ да изглежда по-модерно и вървежно Клара си позволявала да диктува правилата в гардероба му. Задачата на самия футболист била да си мълчи и просто да купува това, което му е отредено. За радост на Шакира, вероятно вече готвеща следващия си удар по новоизлюпената двойка, Пике даде силен коз на противника във войната с обвинения и обиди. Именно певицата ще е най-доволна от създалата се ситуация – има какво още да натяква на бившия си любим. Но докато Клара Чиа конти своя Жерар и се наслаждава на връзката си, все пак изпълнителката остава ревнивата бивша, която преминава всички граници.

Източник: lifestyle.bg