април 26, 2024

Край на самотата! Брад Пит заби любимата на Стефан от "Дневниците на вампира" (Ексклузивни снимки на новата двойка)

Брад Пит заби любимата на Стефан от "Дневниците на вампира"

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/kray-na-samotata-brad-pit-zabi-lyubimata-na-stefan-ot-dnevnicite-na-vampira-ekskluzivni-snimki-na-novata-dvoyka/196920 Kliuki.net
Край на самотата! Брад Пит заби любимата на Стефан от "Дневниците на вампира" (Ексклузивни снимки на новата двойка)

Брад Пит въвлече в любовен триъгълник Стефан от "Дневниците на вампира". Актьорът заби една от най-големите красавици в Холивуд и любима на култовата звезда от сериала. И ако предполагате, че тайнствената брюнетка, която е пленила сърцето на холивудското златно момче, е Нина Добрев, грешите, но само с няколко години... Новата избраница на актьора е на 29, с кехлибарени очи, красива, стройна и е... бившата съпруга на Пол Уесли - Инес де Рамон.

Брад се оказа обвързан с новата си изгора, малко след като плъзнаха слухове за връзката му с нея. Инес де Рамон е дизайнерка на бижута, бивш управител на луксозен комплекс, но също така и добра негова позната. Преди дни папараци успяха да заснемат спонтанната прегръдка на Брад, докато я съпровождаше на разходка.

Актьорът преживя няколко бурни романса след развода с Анджелина, но очевидно най-накрая е открил наистина сродна душа. След последната му афера с омъжена жена, клюките за която продължиха по-дълго от самата им връзка, актьорът сякаш беше решил да живее в пълно въздържание.

"Отдаден съм изцяло на децата и работата си. Нямам време за срещи", каза тогава актьорът. Говори се, че покрай снимките на последния си филм се е срещнал с Инес, с която се познават отдавна.

Красавицата заряза преди няколко години колегата му Пол Уесли, защото не можеше да понесе популярността около личния им живот. Но не изглежда да има нещо против славата от връзката й с Брад...