September 08, 2024

Лео Меси бори контузията на почивка с изкусителната си съпруга (Красивата Антонела скри шапката на родните бръмчалки – Снимки)

Футболистът няма време за губене и се възстановява на бързи обороти

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/leo-mesi-bori-kontuziyata-na-pochivka-s-izkusitelnata-si-sapruga-krasivata-antonela-skri-shapkata-na-rodnite-bramchalki-snimki/227308 Kliuki.net
Лео Меси бори контузията на почивка с изкусителната си съпруга (Красивата Антонела скри шапката на родните бръмчалки – Снимки)

Е, това, разбира се, се случва в доста лежерна обстановка и в компанията на прелестната му жена. Най-актуалните кадри на звездата на аржентинския футбол идват от яхта, където кротко е поседнал с контузения си крак. За феновете му бе любопитно да го видят в процеса на възстановяване, тъй като контузията се прие особено драматично не само от него.

На снимката добре се вижда, че кракът му е старателно “опакован”, за да може по най-бързия начин да върне върховата си форма. Антонела Рокузо пък изглежда по-красива от всякога и с един замах отвява родните футболни съпруги по тъча.

Компания на звездното семейство правят Луис Суарес и съпругата му София Балби. На борда на яхтата са и сестрата на София и нейният любим.

Така в компанията на приятели Лео Меси използва слънцето и морето, за да възстанови силите си след тежката контузия. Красивата Антонела пък редовно блести в социалните мрежи и неимоверно подкрепя мъжа си в мачовете.

Връзката им е една от най-стабилните в бранша и при тях никога не се говори за катаклизми. Накъде ще ги отведе отново зовът на ваканцията, предстои да видим.

Източник: lifestyle.bg