април 20, 2024

Лионел Меси с жена мечта! Красивата Антонела върти семейство с три деца и кариера в модния бизнес

Лионел Меси е късметлия и в личния си живот

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/lionel-mesi-s-zhena-mechta-krasivata-antonela-varti-semeystvo-s-tri-deca-i-kariera-v-modniya-biznes/198107 Kliuki.net
Лионел Меси с жена мечта! Красивата Антонела върти семейство с три деца и кариера в модния бизнес

Не че не му се е наложило да се потруди и тук. Футболистът, за когото светът носи легенди, се радва на сплотено семейство. Красивата му жена гордо разхожда мерки на модел, при това наистина се изявява в модния бизнес. Двамата се познават от ранна детска възраст. Макар след запознанството им животът да ги разделя, още тогава Лионел Меси знае, че един ден тя ще стане негова жена.

Впоследствие кариерите им се развиват ударно, за да дойде моментът, когато отново се срещат. През 2007 г. голмайсторът се завръща в родния си град Росарио, за да даде кураж на Антонела след смъртта на неин близък. Любовта им разцъфва и от тук насетне им предстоят само щастливи години. Двойката обявява връзката си година по-късно. Не минава много време и на бял свят се появяват и трите им деца – все синове. Тиаго, Матео и Чиро се раждат съответно през 2012-а, 2015-а и 2018-а година.

Младите родители не страдат от предразсъдъци и успяват да сключат брак едва преди четири години. На практика тяхната приказка не зависи от нагласите на останалия свят. Антонела Рокуцо е родена на 26. февруари 1988 г. и едва ли някога си е представяла, че ще върти така успешно мъж, деца и кариера. През 2016 г. тя подписва договор с аржентински моден бранд и вече може да се възползва от красотата си и професионално.

Източник: woman.bg