април 24, 2024

Любов ли?! Новата на Пике го съсипа с капризи (Вижте колко пръсна бившият на Шакира за прищевките на любовницата си)

Пике отсвири Шакира, за да се превърне в касичка за новата си любима

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/lyubov-li-novata-na-pike-go-sasipa-s-kaprizi-vizhte-kolko-prasna-bivshiyat-na-shakira-za-prishtevkite-na-lyubovnicata-si/199308 Kliuki.net
Любов ли?! Новата на Пике го съсипа с капризи (Вижте колко пръсна бившият на Шакира за прищевките на любовницата си)

Думите за голямата любов не струват нищо, когато започнеш да ползваш мъжа си като банкомат. И Клара, злополучната възлюбена на Пике, не е изключение от правилото на съвременните кифли. Невзрачното девойче явно е уцелило шестица от тотото, защото влюбеният футболист не спира да откликва на прищевките ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

По последна информация той се е бръкнал за лека процедура по устните. Корекцията явно е само началото на цяла поредица естетични пипвания, за които вероятно Клара цял живот си е мечтала. Капризите ѝ не останаха незабелязани и редица известни коментатори вече нападнаха гаджето ѝ. Пике бе по-слабото звено във връзката с Шакира и никога не си е позволявал да плаща за процедурите ѝ. Защо ли? Защото тя бе достатъчно самостоятелна и си ги плащаше сама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Фактите около финансовото състояние на двамата дадоха възможност на испанския журналист Джорди Мартин да заключи, че Пике страда от непоправим комплекс за малоценност. Незрялостта му пък е първопричината в момента той да е разведен и в нова връзка с по-млада жена. Капризите на Клара пък явно са само част от психологическата драма на най-популярния неверник в света. Шакира продължи напред, а за него остава да го играе банкомат.

Източник: sportlive.bg